maanantai 2. toukokuuta 2016

Aidosti ilmaisia värityskuvia

Jokainen taiteilija syö, maksaa asumisestaan, vaatteistaan jne. Usein elättää perhettäkin siinä sivussa. Netti on pullollaan "ilmaisia" värityskuvia, jotka eivät ole sen enempää ilmaisia kuin kaupan karkkilaarista taskuihin tungettavat karkit. Jokainen voi itse miettiä tykönään, miltä se tuntuisi, kun kuukauden lopussa, töissä aherrettuasi tilipussisi olisikin vienyt joku muu, joka "hyvää hyvyyttään" päätti jakaa sen Pinterestissä tai Facebookissa kavereiden kanssa.

No niin, nyt on moraalisaarna pidetty, ja tässä teille lista ihan aidosti ilmaisia värityskuvia, joita taiteilijat itse jakavat kanssamme. Päivitän listaa ajoittain, eli jos löydät ilmaisia kuvia taiteilijoiden omilta sivuilta tai jos huomaat jonkun linkin kuolleen, niin vinkkaathan siitä minulle jättämässä kommenttia. :-)

Päivi Vesala

"Mielikuvia" värityskirjan tekijän sivuilla paljon mielenkiintoisia värityskuvia eri aiheista. Tarjolla on mm. pöllöjä, abstrakteja kuvioita, kaloja sekä väritettävät kirjanmerkit.


Johanna Basford

Enchanted Forest/Lumottu metsä, kolme värityskuvaa
pdf:nä taiteilijan omassa blogissa. Linkki on blogitekstissä hieman hankalasti löydettävissä, se on tummemmalla mustalla lukeva sana here.

Lost Ocean värityskirjasta yksi kuva, jälleen linkki on hieman vaikeasti havaittava, lukee tummemmalla sana here.

Quintessentially British Colouring Books

Kustantaja Quintessentially British Colouring Books julkaisee omalla Facebook tilillään hauskoja eri aiheisia värityskuvia. Voit mennä suoraan heidän valokuvakansioonsa ja ladata sieltä mieluisat kuvat omalle koneellesi.

Squiddoodle

Squiddoodlen eli Steve Turnerin sivuilla lukuisia hauskoja ilmaisia värityskuvia, mm. steampunk lumiukko ja kasa Volkkareita.


Creative Haven

Kustantaja Creative Haven tarjoaa ison kasan ilmaisia kuvia. Koska kuvia on useista kirjoista, listaan ne tähän alle. Jokaisen aukeavan sivun oikeassa yläreunassa on linkki kirjan ostamista varten ja heti sen alapuolella linkit ilmaisiin värityskuviin.

African Designs 
Chinese Designs 
Dream Doodles 
Birds Draw and Color 
Floral Frenzy 
Mehndi Designs 
Midnight Garden Coloring Book: Heart & Flower Designs on a Dramatic Black Background 
Flower Fashion Fantasies 
Whimsical Gardens 
Fancy Fish 
Geometric Stained Glass 
Zenscapes Coloring Book 
American Beauties 
Incredible Insect Designs 
Mesmerizing Mandalas 
Wild Horses Stained Glass Coloring Book 
Paisley Mandalas 
Exotic Birds 
Art Nouveau Fashion 
Stained Glass Kaleidoscope  
Vintage Hand Fans 
Butterflies 
American Landscapes Color by Number 
Beautiful Flower Arrangement 
Birdwatchers Coloring Book 
Cityscapes 
Owls Coloring Book 
Entangled by Angela Porter  
Day of the Dead 
Backyard Nature Coloring Book
Steampunk fashions
Steampunk designs
Art Nouveau Animal Designs


Dwyanna Stoltzfus

Kaksi kukkakuvaa
Kukkia ja perhosia, 3 kuvaa
Kaksi mandalaa.
Vielä kaksi mandalaa lisää. 
Sydämiä ja kukkia.


Amy Brown

Keijuja, merenneitoja ja lohikäärmeitä


Ellen Million

Kokonainen värityskirja ilmaisia Ellen Millionin vanhempia värityskuvia pdf:nä. Historian havinaa ja fantasiaa sekoitettuna. Ihmisiä ja eläimiä, yksisarvisia ja tietenkin neitoja pulassa. Mitä muuta voi fantasiavärityskirjalta haluta?


Crayola

Paljon ilmaisia värityskuvia, joista suurin osa on tarkoitettu lapsille, mutta mukana on myös mm. muutama aikuisille tarkoitettu abstrakti kuva  sekä Darth Vader ja R2D2


Andreja Vucajnk

Easy Peasy and Fun on hänen bloginsa, josta seuraavat poiminnat

Kaksi elefanttia
Kettu
Kaksi pöllöä puussa
Majakka
Teekupit
Unisieppareita
Riikinkukko
Abstrakti värityskuva
Kukkia

Sivuilta löytyy paljon muitakin ilmaisia värityskuvia, mutta saadakseen ne, täytyy liittyä hänen sähköpostilistalleen. Jätän ne siis listaamatta, mutta jos haluat tutustua niihinkin, niin kaikki hänen bloginsa ilmaiset värityskuvat löytyvät tämän linkin alta.

Whataburger

Amerikkalaisen pikaruokaketjun sivuilla värityskisa, ja ladattavia värityskuvia, tietenkin pikaruoka-aiheisia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä minulle viesti. Kaikki viestit esimoderoidaan, eli viestisi julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen. Jos jätät viestiin yhteydenottopyynnön, en julkaise viestiäsi vaan otan sinuun yhteyttä sähköpostitse.